MOUDRÉ RADY MAKOVICE

Co dát do polévky? Malý lexikon polévkových zavářek a vložek do polévky

Polévkové zavářky a vložky, recepty a tipy. • Knedlíčky bramborové, játrové knedlíčky, knedlíčky kvasnicové, knedlíčky špenátové, knedlíčky žemlové, mraky, noky do polévky krupicové, noky morkové, noky mozečkové, noky šunkové, kapání do polévky.…
OTEVŘÍT
MOUDRÉ RADY MAKOVICE

Nevážně i vážně o výrobě domácího vína aneb Jak výrobu vína v domácnosti přežít

Domácí ovocná a bylinná vína, tipy, postupy. • Proč vyrábět domácí ovocná vína. • Typologie výrobců domácích vín. • Hodíte se k sobě? Prozradí ovocné víno. • Jak přežít výrobu domácího vína. • Co…
OTEVŘÍT
MOUDRÉ RADY MAKOVICE

Cizrna: Výboré recepty. Cizrnová polévka, cizrnová pomazánka, karbanátky a další pokrmy z cizrny

Cizrna: výborné recepty a tipy na využití v české kuchyni. Cizrna alias římský hrách. • Cizrna mýtů zbavená. • Jak cizrnu vařit a cizrna v receptech. Česká jídla z cizrny: cizrnová…
OTEVŘÍT