Prastarý recept na hovězí po stroganovsku je stále aktuální. Delikátní Beef Stroganov nevyšel z módy
Hovězí Stroganov, recept. • Hovězí Stroganov, nebo Beef Stroganov? • Jaké maso vybrat na hovězí po stroganovsku? • Kleslo hovězí Stroganov na žebříčku oblíbenosti? • Kdy naposledy jste měli Beef Stroganoff?…
Hovězí na divoko. Domácí recept na oblíbenou úpravu předního hovězího
Hovězí na divoko, domácí recept. • Klasická "konzervárenská" úprava hovězího masa tentokrát v čerstvé domácí podobě. • Hovězí na divoko, varianta bez kořenové zeleniny. • Hovězí na divoko, chuť, která…
Hovězí na česneku. Podomácku i podle bývalých norem
Hovězí na česneku, recept domácí a podle ČSN. • Hovězí na česneku je neobyčejně chutné obyčejné jídlo. • Jak naložit s hovězím hrudí? • Upéct je na česneku. • Hovězí…
Přírodní dušená roštěná: Jen jeden z desítek způsobů úpravy roštěnek
Dušené roštěnky a hovězí plátky, recepty. • Co jsou roštěnky, a proč se jim roštěnky říká? • Je možno připravit roštěnky z vepřového či drůbežího masa? • Aby byly roštěnky vždy měkké. • Tajemství…
Retro: Azu po tatarsku. Jak se vařilo azu v Československu? A jak v zemích původu?
Azu po tatarsku, retro recept. • Co je azu po tatarsku? • Kde se vzalo? • Kdy bylo azu po tatarsku na vrcholu slávy? • Jak azu po tatarsku připravit? • Výběr masa na…
Pravý hospodský hovězí guláš. Jak se připravoval podle bývalé normy „pro hospody?“
Hovězí guláš z kližky podle ČSN, recept. • Skutečně originální recept na hospodský guláš? To je guláš podle někdejších "hospodských" norem! • Guláš podle staré normy, to je nevyvratitelné alibi. • Ale…
Vařené hovězí maso s remuládou a pečeným tuřínem. Inovace někdejší oblíbené „hotovky“
Vařené přední hovězí s remuládou a tuřínově hranolky, retro recept. • Že je maso vyvařené na polévku bez chuti? • Jednak to není tak hrozné, jednak je lze dochutit atraktivní remuládou.…
Hovězí přední na pepři s bramborovými koláčky. Retro, které chutná
Hovězí přední maso na pepři, recept podle bývalých norem. • Maso i omáčka výtečné chuti - a přitom jediným kořením je pepř. • Jak vařit bez "berliček" dochucovacích prostředků. • Bramborové koláčky…
Tokáň z hovězího krku. Trochu netradičně – s paprikou a pečenými bramborami
Tokáň z hovězího krku, recept. • Není to guláš, není to perkelt - jen pochází ze stejného kraje. • Je to tokáň, masitý pokrm, který k nám přišel z Maďarska. • Vyzkoušíte…
Smetanová křenová omáčka pozvedne vařené přední hovězí do vyššího levelu
Křenová omáčka, recept. • Aby "všednodenní" pokrm povýšil na nedělní stůl. • Jak se vaří dobrá křenová omáčka. • Proč se křenová omáčka připravuje k méně kvalitnímu hovězímu masu? • Základ výtečné křenové…