Tip nejen velikonoční: Barevná, pikantní a obložená vejce
Pikantní barevná vařená vejce, tip, inspirace. • Znáte vegetariánské utopence? • Bezmasý utopenec je naložené vejce okořeněné stejně jako špekáček. • Chceme dát vařenému vejci nejen pikantní chuť, ale i…
Nakládaná červená řepa: Recepty, tipy, zkušenosti
Nakládaná červená řepa, recepty. • Zeleninová obloha, příloha k hotovým pokrmům, malé jídlo, domácí polotovar k přípravě polévek, salátů a specialit studené kuchyně. • K tomu všemu poslouží červená řepa naložená ve…
Ruský boršč tak jak má být: silný vývar s masem, zeleninou a červenou řepou
Boršč s červenou řepou přesně jako v Rusku. • Co vařit v zimě? Třeba boršč. • Originální recept na boršč s masem. • Polévka z červené řepy. • Bez červené řepy není boršč. • Boršče nejde…