Hlavní jídla

Květák jako mozeček 10x jinak. S bršlicí, jako palačinky na slano i na topinky

Květák na cibulce, květák jako mozeček – recepty. • Květákový mozeček? Proč se říká květák jako mozeček? Chutná květák jako mozeček? A nebo květák jako mozeček vypadá? • Obměny dušeného květáku. •  Květák…
Číst celé »
Hlavní jídla

Smažený květák. Tipy a triky, jak se pracnému jídlu „dostat na kobylku“

Smažený květák: tipy a recepty. • Obalovaný květák, zelenina na nedělním stole. • Nejoblíbenější zeleninové jídlo? Smažený květák. • Pracné obalování květáku? Chce to racionalizaci práce. • Květák smažený v těstíčku: Také dobré.…
Číst celé »
Hlavní jídla

Co to je, když se řekne rizoleta. Špenátové rizolety z žitné mouky a odlehčená verze květákových rizolet

Květákové rizolety a rizolety se špenátem - recepty. • Rizolety – “vyšší dívčí” domácího vaření. • Rizolety vyžadují společnost. • Nudíte se? Udělejte svým blízkým rizoletky. • Jak vznikla z…
Číst celé »
Hlavní jídla

Letní tip: Zelenina smažená v těstíčku. Recepty na těstíčka na obalování

Těstíčko na obalování - smažení v těstíčku: recepty a tipy. • Neradi obalujete květák a jinou zeleninu? Těstíčko je rychlé řešení. • Vyzkoušejte: Pivní těstíčko, vinné těstíčko, sýrové a další těstíčka.…
Číst celé »