Dušené kopřivy na cibulce s bramborovou roládou a kopřivové polévky silné „jako hrom“
Špenát z kopřiv. Kopřivy dušené na cibulce a kopřivové polévky - recepty. • Proč v Česku říkáme, že jíme špenát, když máme na talíři kopřivy? • Jak se připravují dušené kopřivy?…
Co dobrého, zdravého a zadarmo uvařit? Bršlici, plevelnou potravinu budoucnosti
Co se dá uvařit z bršlice, recepty a tipy. • Bršlice – potravina budoucnosti. • Vedete s bršlicí kozí nohou marný boj? Do hrnce s ní! • Bršlice? Sice plevel,…
Šunkofleky z uzených žeber: Nejlepší recept bývá ten nejjednodušší
Šunkofleky s uzeným podle babičky? Recept na dobré šunkofleky. • I Kluci v akci doporučují na šunkofleky maso ze žeber. • Co dává šunkoflekům chuť? Poctivé suroviny. • Jak udělat pravé šunkofleky?…