Papriky pečené s olejem. Dobré jídlo skoro bez práce
Papriky pečené v oleji, domácí recept. • Pečená paprika jako hlavní jídlo. • Pečená paprika jako příloha. • Pečená paprika coby hodnotná domácí konzerva. • Pečené papriky skoro bez práce.…
Paprikové speciály: Zavařování feferonek i nakládané kozí rohy. Když to máme rádi ostré. Pálivé omáčky a pasty z feferonek
Konzervace feferonek čili chilli papriček, recepty a tipy. • Zavařujete feferonky a kozí rohy? A proč ne? • Doma sterilované feferonky jsou skvělé a hodí se na chlebíčky i utopence. • A co…
Alma paprika: Nakládaná papriková „jablíčka“ se zelím, mrkví či feferonkami
Nakládaná alma paprika plněná zelím, mrkví a feferonkou, recept, tipy. • Plněné papriky po maďarsku. • Co je alma paprika? • Jak paprika alma chutná? • Co si s paprikami alma počít? • Naplnit…
Pikantní paprikový protlak a jiné finty, jak zpracovat papriky nižší jakosti
Co s méně jakostními paprikami? Zavařit, rozvařit, zmrazit! • Čalamáda se zelím, paprikou a cibulí? • Nebo raději s cuketou? • Horší sorta paprik nesmí znamenat zkažená. • Výhody „dvojkové“ papriky. • Poctivý…
Sterilované kapie s olejem: Pochoutka, bez níž by bylo u stolu smutno
Recept na sterilované kapie. • Nejlepší sterilovaná kapie je s olejem. • Jak dlouho zavařovat kapie. • Sterilovaná kapie, klasika labužníků. • Bez kapie je studená kuchyně chudá. • Sterilovaná kapie –…