Výstup ladění reklam (Ad debug output)
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Luhačovický špaček. Původní receptura a její možné varianty, ID: 23840
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 2 (23640)
Podmínky pro zobrazení
Najděte řešení v manuálu
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Luhačovický špaček. Původní receptura a její možné varianty, ID: 23840
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 2 (23640)
Podmínky pro zobrazení
Archiv: Rubriky
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| 110,56,48,368,27,615,2,26,3,538,1364,755,9190 | term_id: 6107 is_archive: 1 |
Taxonomie
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| Array ( [connector] => or [type] => taxonomy [value] => Array ( [0] => post_tag ) ) | Array ( [post] => Array ( [id] => 23840 [author] => 2 [post_type] => post ) [wp_the_query] => Array ( [term_id] => 6107 [taxonomy] => post_tag [is_main_query] => 1 [is_rest_api] => [page] => 1 [numpages] => 1 [is_archive] => 1 [is_search] => [is_home] => [is_404] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_front_page] => [is_feed] => ) ) |
Najděte řešení v manuálu
Luhačovický špaček. Původní receptura a její možné varianty
Luhačovický špaček, recepty a bývalá ČSN. • Špaček je sice pták, ale luhačovický špaček není španělský ptáček. • Co kuchaři nazývají místně příslušným špačkem? • Špaček je plněný závitek z…
Prastarý recept na hovězí po stroganovsku je stále aktuální. Delikátní Beef Stroganov nevyšel z módy
Hovězí Stroganov, recept. • Hovězí Stroganov, nebo Beef Stroganov? • Jaké maso vybrat na hovězí po stroganovsku? • Kleslo hovězí Stroganov na žebříčku oblíbenosti? • Kdy naposledy jste měli Beef Stroganoff?…
Hovězí na divoko. Domácí recept na oblíbenou úpravu předního hovězího
Hovězí na divoko, domácí recept. • Klasická "konzervárenská" úprava hovězího masa tentokrát v čerstvé domácí podobě. • Hovězí na divoko, varianta bez kořenové zeleniny. • Hovězí na divoko, chuť, která…
Hovězí na česneku. Podomácku i podle bývalých norem
Hovězí na česneku, recept domácí a podle ČSN. • Hovězí na česneku je neobyčejně chutné obyčejné jídlo. • Jak naložit s hovězím hrudí? • Upéct je na česneku. • Hovězí…
Výstup ladění reklam (Ad debug output)
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Přírodní dušená roštěná: Jen jeden z desítek způsobů úpravy roštěnek, ID: 12531
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 3 (23641)
Podmínky pro zobrazení
Najděte řešení v manuálu
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Přírodní dušená roštěná: Jen jeden z desítek způsobů úpravy roštěnek, ID: 12531
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 3 (23641)
Podmínky pro zobrazení
Archiv: Rubriky
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| 110,56,48,368,27,615,2,26,3,538,1364,755,9190 | term_id: 6107 is_archive: 1 |
Taxonomie
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| Array ( [connector] => or [type] => taxonomy [value] => Array ( [0] => post_tag ) ) | Array ( [post] => Array ( [id] => 12531 [author] => 2 [post_type] => post ) [wp_the_query] => Array ( [term_id] => 6107 [taxonomy] => post_tag [is_main_query] => 1 [is_rest_api] => [page] => 1 [numpages] => 1 [is_archive] => 1 [is_search] => [is_home] => [is_404] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_front_page] => [is_feed] => ) ) |
Najděte řešení v manuálu
Přírodní dušená roštěná: Jen jeden z desítek způsobů úpravy roštěnek
Dušené roštěnky a hovězí plátky, recepty. • Co jsou roštěnky, a proč se jim roštěnky říká? • Je možno připravit roštěnky z vepřového či drůbežího masa? • Aby byly roštěnky vždy měkké. • Tajemství…
Retro: Azu po tatarsku. Jak se vařilo azu v Československu? A jak v zemích původu?
Azu po tatarsku, retro recept. • Co je azu po tatarsku? • Kde se vzalo? • Kdy bylo azu po tatarsku na vrcholu slávy? • Jak azu po tatarsku připravit? • Výběr masa na…
Pravý hospodský hovězí guláš. Jak se připravoval podle bývalé normy „pro hospody?“
Hovězí guláš z kližky podle ČSN, recept. • Skutečně originální recept na hospodský guláš? To je guláš podle někdejších "hospodských" norem! • Guláš podle staré normy, to je nevyvratitelné alibi. • Ale…
Vařené hovězí maso s remuládou a pečeným tuřínem. Inovace někdejší oblíbené „hotovky“
Vařené přední hovězí s remuládou a tuřínově hranolky, retro recept. • Že je maso vyvařené na polévku bez chuti? • Jednak to není tak hrozné, jednak je lze dochutit atraktivní remuládou.…
Hovězí přední na pepři s bramborovými koláčky. Retro, které chutná
Hovězí přední maso na pepři, recept podle bývalých norem. • Maso i omáčka výtečné chuti - a přitom jediným kořením je pepř. • Jak vařit bez "berliček" dochucovacích prostředků. • Bramborové koláčky…
Tokáň z hovězího krku. Trochu netradičně – s paprikou a pečenými bramborami
Tokáň z hovězího krku, recept. • Není to guláš, není to perkelt - jen pochází ze stejného kraje. • Je to tokáň, masitý pokrm, který k nám přišel z Maďarska. • Vyzkoušíte…
Smetanová křenová omáčka pozvedne vařené přední hovězí do vyššího levelu
Křenová omáčka, recept. • Aby "všednodenní" pokrm povýšil na nedělní stůl. • Jak se vaří dobrá křenová omáčka. • Proč se křenová omáčka připravuje k méně kvalitnímu hovězímu masu? • Základ výtečné křenové…