Výstup ladění reklam (Ad debug output)
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Luhačovický špaček. Původní receptura a její možné varianty, ID: 23840
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 2 (23640)
Podmínky pro zobrazení
Najděte řešení v manuálu
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Luhačovický špaček. Původní receptura a její možné varianty, ID: 23840
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 2 (23640)
Podmínky pro zobrazení
Archiv: Rubriky
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| 110,56,48,368,27,615,2,26,3,538,1364,755,9190 | term_id: 10041 is_archive: 1 |
Taxonomie
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| Array ( [connector] => or [type] => taxonomy [value] => Array ( [0] => post_tag ) ) | Array ( [post] => Array ( [id] => 23840 [author] => 2 [post_type] => post ) [wp_the_query] => Array ( [term_id] => 10041 [taxonomy] => post_tag [is_main_query] => 1 [is_rest_api] => [page] => 1 [numpages] => 1 [is_archive] => 1 [is_search] => [is_home] => [is_404] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_front_page] => [is_feed] => ) ) |
Najděte řešení v manuálu
Luhačovický špaček. Původní receptura a její možné varianty
Luhačovický špaček, recepty a bývalá ČSN. • Špaček je sice pták, ale luhačovický špaček není španělský ptáček. • Co kuchaři nazývají místně příslušným špačkem? • Špaček je plněný závitek z…
Býčí žlázy. Víme, známe, umíme si poradit s vyhlášenou delikatesou
Býčí žlázy, kuchyňská příprava a recepty. • Ochutnat pokrm, o kterém každý ví, ale málokdo jídá? • Naučit se upravovat a vařit něco, co málokdo umí? • Co jsou, jak…
Srbské žebírko lepší než podle staré receptury. V čem nastala změna?
Vepřové srbské žebírko, receptura ČSN + současný recept. Kotleta, žebírko a pečeně, kde je rozdíl? • Žebírko nejsou žebra. • Jak se připravovalo srbské žebírko, když retro časy byly "nyní?"…
Játra nemusejí končit jen na cibulce nebo s omáčkou. Receptury ČSN pro úpravy jater
Tepelně upravená játra, starší receptury. • Proč vymizely starší recepty na úpravu jater? • Kdo má rád játra není trumpeta. • Jak se kdysi upravovala játra v československých restauracích? •…
Výstup ladění reklam (Ad debug output)
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Sekaná z bufetu, nikoliv od babičky. Receptury ČSN, ID: 21748
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 3 (23641)
Podmínky pro zobrazení
Najděte řešení v manuálu
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Sekaná z bufetu, nikoliv od babičky. Receptury ČSN, ID: 21748
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 3 (23641)
Podmínky pro zobrazení
Archiv: Rubriky
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| 110,56,48,368,27,615,2,26,3,538,1364,755,9190 | term_id: 10041 is_archive: 1 |
Taxonomie
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| Array ( [connector] => or [type] => taxonomy [value] => Array ( [0] => post_tag ) ) | Array ( [post] => Array ( [id] => 21748 [author] => 2 [post_type] => post ) [wp_the_query] => Array ( [term_id] => 10041 [taxonomy] => post_tag [is_main_query] => 1 [is_rest_api] => [page] => 1 [numpages] => 1 [is_archive] => 1 [is_search] => [is_home] => [is_404] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_front_page] => [is_feed] => ) ) |
Najděte řešení v manuálu
Sekaná z bufetu, nikoliv od babičky. Receptury ČSN
Ve velkém vyráběná sekaná pečeně. • Byla tak chutná, anebo vzpomínky na ni zkresluje čím dál vzdálenější doba její "slávy"? • Podle jakých receptur se v dobách "reálného socialismu" připravovala…
Retro: Vaječná smaženka na chleba? I vaječný řízek z bufetu měl svou normu
Vaječný řízek zdobený, ČSN 61201. • Vaječný řízek na chlebu je jeden z rudimentů socialistické studené kuchyně. • Studené kuchyně? • Vaječný řízek se přece smažil! • Zdoben hořčicí, okurkou…
Vepřenky. Placičky z mletého masa podávané s hořčicí a cibulí. Pamatujete?
Vepřenky, originální recept podle bývalé ČSN. • Co byla a co je vepřenka? • Vepřenky s chlebem. • Vepřenky s bramborami. • Ale vždy vepřenky s cibulí a hořčicí. •…
Marokánky na stůl adventní, vánoční i tříkrálový
Marokánky, recepty. • Patří marokánky mezi vánoční pečivo / cukroví? • A není to naprosto zbytečná otázka? • Jak se vyráběly marokánky pro pulty cukráren před šedesáti lety? • Marokánky…
Salát Rumcajs. Originál, tak jej připravovala Manka, ale i československé výrobny lahůdek
Přesnídávkový salát Rumcajs, receptura ČSN 524 18. • Kde hledat originál recept na salát Rumcajs? • U Manky v Řáholci? • Raději na serveru • Nebo ve sbírkách kdysi závazných…
Koktail jako z „mlíčáku“? Není problém si jej připravit. Máme původní normy
Mléčné koktaily (koktejly) podle někdejších ČSN, originální receptury. • Vzpomínáte na koktaily z mléčných barů / mlíčáků? • Nic nebrání připravit si je doma. • Spotřebitel je v současné době…
Šlehačkový dort Harlekýn. Originální československá receptura z roku 1962
Šlehačkový dort Harlekýn, původní receptura s lehkou pařížskou šlehačkou. • Jak se připravoval dort Harlekýn? • Jak dort Harlekýn chutnal? • A jak dort Harlekýn vypadal? • Připravoval se snadno,…
Retro: Salát tlačenkový, bulharský a z volské tlamy. Zadáno hlavně pro muže
Tlačenkový salát, bulharský salát, saláty z volské tlamy; receptury. • Saláty podle ČSN? • Jeden někdy žasne. • Tlačenkový salát? To není výmysl, i na něj byla norma. • Bulharský…
V hlavní roli Niva. Recept na saláty a chlebíčky s Nivou podle ČSN, plus lidové pomazánky z Nivy
Niva ve studené kuchyni, retro receptury. • Po čem chutnal salát z Nivy podle bývalých ČSN? Po Nivě. • Základní surovina na nivové chlebíčky? Sýr s modrou plísní Niva. •…
Žemlovka? Zemlbáby neskončily v propadlišti dějin. Stále chutnají s jablky, tvarohem, z vánočky
Zemlbába, žemlovka, recepty. • Kdy naposledy jste jedli zemlbábu? • Je to už nějaký ten pátek a nechutnala vám? • Přišel čas upéct si žemlovku doma. • Podle receptů na žemlovku s jablky a…
Retro: Domácí tvarohová zmrzlina. Kokosová, jahodová další domácí „zmrzky“ z tvarohu podle bývalé ČSN
Domácí tvarohová zmrzlina, někdejší norma. • Jak připravovali tvarohovou zmrzlinu profesionálové v 60. letech? • Dáte si domácí tvarohovou zmrzlinu kokosovou, oříškovou, jahodovou, meruňkovou, jablečnou, a nebo ještě jinou? •…