Výstup ladění reklam (Ad debug output)
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Hovězí přední na pepři s bramborovými koláčky. Retro, které chutná, ID: 11325
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 2 (23640)
Podmínky pro zobrazení
Najděte řešení v manuálu
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Hovězí přední na pepři s bramborovými koláčky. Retro, které chutná, ID: 11325
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 2 (23640)
Podmínky pro zobrazení
Archiv: Rubriky
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| 110,56,48,368,27,615,2,26,3,538,1364,755,9190 | term_id: 5392 is_archive: 1 |
Taxonomie
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| Array ( [connector] => or [type] => taxonomy [value] => Array ( [0] => post_tag ) ) | Array ( [post] => Array ( [id] => 11325 [author] => 2 [post_type] => post ) [wp_the_query] => Array ( [term_id] => 5392 [taxonomy] => post_tag [is_main_query] => 1 [is_rest_api] => [page] => 1 [numpages] => 1 [is_archive] => 1 [is_search] => [is_home] => [is_404] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_front_page] => [is_feed] => ) ) |
Najděte řešení v manuálu
Hovězí přední na pepři s bramborovými koláčky. Retro, které chutná
Hovězí přední maso na pepři, recept podle bývalých norem. • Maso i omáčka výtečné chuti - a přitom jediným kořením je pepř. • Jak vařit bez "berliček" dochucovacích prostředků. • Bramborové koláčky…
Tokáň z hovězího krku. Trochu netradičně – s paprikou a pečenými bramborami
Tokáň z hovězího krku, recept. • Není to guláš, není to perkelt - jen pochází ze stejného kraje. • Je to tokáň, masitý pokrm, který k nám přišel z Maďarska. • Vyzkoušíte…
Hovězí líčka: Tentokrát jako poctivý hovězí guláš
Poctivý guláš z hovězích líček, recept. • Co s hovězími líčky? • Nechutnají vám hovězí líčka na víně podle Pohlreicha? Zkuste z nich uvařit poctivý guláš. • Kolik cibule do guláše? • Čím…
Protýkané hovězí žebro a protýkaný hovězí krk. I přední hovězí bude delikatesou
Přední hovězí protýkané, recepty a tipy. • Aby přední hovězí nebylo jako podrážka k pohorkám. • Protýkané hovězí žebro pomalu tažené. • Kouzlo pomalé úpravy. • Při jednom vaření dvě odlišná jídla. • Protýkaný hovězí…