Výstup ladění reklam (Ad debug output)
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Luhačovický špaček. Původní receptura a její možné varianty, ID: 23840
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 2 (23640)
Podmínky pro zobrazení
Najděte řešení v manuálu
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Luhačovický špaček. Původní receptura a její možné varianty, ID: 23840
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 2 (23640)
Podmínky pro zobrazení
Archiv: Rubriky
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| 110,56,48,368,27,615,2,26,3,538,1364,755,9190 | term_id: 2837 is_archive: 1 |
Taxonomie
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| Array ( [connector] => or [type] => taxonomy [value] => Array ( [0] => post_tag ) ) | Array ( [post] => Array ( [id] => 23840 [author] => 2 [post_type] => post ) [wp_the_query] => Array ( [term_id] => 2837 [taxonomy] => post_tag [is_main_query] => 1 [is_rest_api] => [page] => 1 [numpages] => 1 [is_archive] => 1 [is_search] => [is_home] => [is_404] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_front_page] => [is_feed] => ) ) |
Najděte řešení v manuálu
Luhačovický špaček. Původní receptura a její možné varianty
Luhačovický špaček, recepty a bývalá ČSN. • Špaček je sice pták, ale luhačovický špaček není španělský ptáček. • Co kuchaři nazývají místně příslušným špačkem? • Špaček je plněný závitek z…
Vepřenky. Placičky z mletého masa podávané s hořčicí a cibulí. Pamatujete?
Vepřenky, originální recept podle bývalé ČSN. • Co byla a co je vepřenka? • Vepřenky s chlebem. • Vepřenky s bramborami. • Ale vždy vepřenky s cibulí a hořčicí. •…
Závitky z listů červeného zelí: Zdravě, chutně, hospodárně
Plněné závitky z červeného zelí, domácí recept, tip. • Stačí malá hlávka červeného zelí, a je oběd pro celou rodinu. • Oběd chutný, zajímavý, nutričně hodnotný, levný. • Už nevíte,…
Masové koule s rajskou omáčkou a cuketou. Tip na rychlé letní jídlo
Masové koule s cuketovou rajskou omáčkou, recept. • Při jednom vaření lehký rychlý oběd pro všechny skupiny strávníků: nízko sacharidový, masitý, bezmasý, pestrý, lehký, "zdravý". • Masové koule s petrželí…
Výstup ladění reklam (Ad debug output)
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Přírodní mleté řízky s bramborovými pusinkami aneb Vaření z hlubin spíže a mrazáku, ID: 16728
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 3 (23641)
Podmínky pro zobrazení
Najděte řešení v manuálu
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Přírodní mleté řízky s bramborovými pusinkami aneb Vaření z hlubin spíže a mrazáku, ID: 16728
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 3 (23641)
Podmínky pro zobrazení
Archiv: Rubriky
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| 110,56,48,368,27,615,2,26,3,538,1364,755,9190 | term_id: 2837 is_archive: 1 |
Taxonomie
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| Array ( [connector] => or [type] => taxonomy [value] => Array ( [0] => post_tag ) ) | Array ( [post] => Array ( [id] => 16728 [author] => 2 [post_type] => post ) [wp_the_query] => Array ( [term_id] => 2837 [taxonomy] => post_tag [is_main_query] => 1 [is_rest_api] => [page] => 1 [numpages] => 1 [is_archive] => 1 [is_search] => [is_home] => [is_404] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_front_page] => [is_feed] => ) ) |
Najděte řešení v manuálu
Přírodní mleté řízky s bramborovými pusinkami aneb Vaření z hlubin spíže a mrazáku
Mleté řízky s bramborovými pusinkami, vaření ze zásob. • Vaření ze zásob nemusí jen z konzerv. • Oběd z hlubin spíže a mrazáku. • Jak se postavit čelem k výpadku…
Zapečené velké bílé máslové fazole s kuřetem kontra zapečené barevné fazole s vepřovým. Které úpravě dáte přednost?
Zapečené fazole velké bílé, a fazole barevné, recepty. • Zapečené fazole? Každý druh fazolí bude chutnat jinak. • Zapečené velké bílé máslové s kuřecí pečínkou. • Nebo jindy zase zapečené…
Vepřový guláš na černém pivu. Pivovarská specialita „home made“
Vepřový guláš s černým pivem, recept. • Jak připravit pivní guláš? • Musí být pivní guláš z vepřového masa? • Vepřový guláš z plecka nebo kýty. • Proč maso podlévat černým pivem? • Mohou jíst pokrm…
Obyčejná dušená rýže s masem chutná jinak, když je z rýže natural
Má vaření rýže natural svá specifika? Dušená rýže natural s vepřovým masem a zeleninou, recept. • Co s rýží natural. • Dají se z rýže netural uvařit "normální" jídla? • Čím je jiná neloupaná…
Vepřová plec se smetanovou šípkovou omáčkou aneb Omáčka z okrasného keře
Vepřová plec se smetanovou šípkovou omáčkou, recept. • Není třeba čekat na mráz. Velké malvice růže svrasklé jsou nasládlé už koncem léta. • Omáčka z šípků okrasného keře, a to jde? • Svázaná…
Známe z Pelíšků: Vepřová na smetaně a typický vídeňský bramborový „knedlik“
Vepřová na smetaně a vídeňský bramborový "knedlik", recept. • Co že to jedli u Krausů na Hod boží? • Jak připravit vepřovou pečeni na smetaně? • Byl to nefalšovaný typický suchý vídeňský bramborový…
Rolovaná vepřová plec na houbách s hráškem. Zbytek sníme s cibulkou a kaší
Rolované plecko: na houbách s hráškem, s kaší a cibulkou nebo zastudena. • Výhody rolované (svázané) plece. • Rolovaná plec není roláda. • Vepřová plec na houbách s hráškem: klasika,…
Aby se segedínský guláš vždy povedl: Tipy, triky a nejžádanější recepty
Segedínský guláš, recept. • Z jakého masa segedínský guláš? Z vepřového! • Segedínský guláš od babičky? Rady, tipy, zkušenosti. • Kyselé zelí mýtů zbavené. • Segedín bez starostí, segedín v troubě. •…