Výstup ladění reklam (Ad debug output)
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Bůčková roláda: Od špalíku masa s kostmi po plát k zabalení. Plus receptury dle ČSN, ID: 19487
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 2 (23640)
Podmínky pro zobrazení
Najděte řešení v manuálu
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Bůčková roláda: Od špalíku masa s kostmi po plát k zabalení. Plus receptury dle ČSN, ID: 19487
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 2 (23640)
Podmínky pro zobrazení
Archiv: Rubriky
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| 110,56,48,368,27,615,2,26,3,538,1364,755,9190 | term_id: 6642 is_archive: 1 |
Taxonomie
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| Array ( [connector] => or [type] => taxonomy [value] => Array ( [0] => post_tag ) ) | Array ( [post] => Array ( [id] => 19487 [author] => 2 [post_type] => post ) [wp_the_query] => Array ( [term_id] => 6642 [taxonomy] => post_tag [is_main_query] => 1 [is_rest_api] => [page] => 1 [numpages] => 1 [is_archive] => 1 [is_search] => [is_home] => [is_404] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_front_page] => [is_feed] => ) ) |
Najděte řešení v manuálu
Bůčková roláda: Od špalíku masa s kostmi po plát k zabalení. Plus receptury dle ČSN
Roláda z vepřového boku, recepty. • Že bůček není sorta masa vhodná k rozklepání a sbalení do rolády? • Svého času byly bůčkové rolády docela běžným způsobem úpravy vepřového boku.…
Co s moukou ze zásob? Slané sýrové lívance coby přílohu. Třeba k dušené kapustě a uzenému
Sýrové lívance jako příloha, tip. • Co s moukou, která se nahromadila ve spíži? Slané lívance. • Že se lívance nedělají slané? • Ale ano, už předcházející generace kuchařek je připravovala.…
Retro: Pravý holandský řízek čili smažený vepřový řízek se sýrem. Původní receptura podle bývalé ČSN
Pravý holandský řízek? Smažený vepřový řízek se sýrem, alias holandský řízek, původní recept podle ČSN 15314. • Proč je řízek zvaný holandský, když ale obsahuje sýr ementálského typu? • Holandský řízek se…
Pečený až rozpečený vepřový bůček. K obědu i k namazání na chleba
Pečený vepřový bok, bůček, recept, návod. • Kdo připravuje pečený bůček? Ten kdo má rád klasickou vepřovou pečínku. • Vepřový bok včera a dnes: Co se změnilo? • Vepřový bůček: Co se nezměnilo?…
Výstup ladění reklam (Ad debug output)
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Záhorácký závitek podle bývalých Receptur pro teplou kuchyni. Retro na talíři, ID: 10066
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 3 (23641)
Podmínky pro zobrazení
Najděte řešení v manuálu
Reklama je zobrazena na stránce
Aktuální příspěvek: Záhorácký závitek podle bývalých Receptur pro teplou kuchyni. Retro na talíři, ID: 10066
Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 3 (23641)
Podmínky pro zobrazení
Archiv: Rubriky
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| 110,56,48,368,27,615,2,26,3,538,1364,755,9190 | term_id: 6642 is_archive: 1 |
Taxonomie
| Reklama | wp_the_query |
|---|---|
| Array ( [connector] => or [type] => taxonomy [value] => Array ( [0] => post_tag ) ) | Array ( [post] => Array ( [id] => 10066 [author] => 2 [post_type] => post ) [wp_the_query] => Array ( [term_id] => 6642 [taxonomy] => post_tag [is_main_query] => 1 [is_rest_api] => [page] => 1 [numpages] => 1 [is_archive] => 1 [is_search] => [is_home] => [is_404] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_front_page] => [is_feed] => ) ) |
Najděte řešení v manuálu
Záhorácký závitek podle bývalých Receptur pro teplou kuchyni. Retro na talíři
Záhorácký závitek, receptura podle bývalé ČSN. • Z čeho je vytvořen záhorácký závitek? • Proč je závitek záhorácký? Protože to je recept ze slovenského Záhoří. • Jedli jste už někdy záhorácký závitek? • Ne?…