Hovězí na divoko. Domácí recept na oblíbenou úpravu předního hovězího
Hovězí na divoko, domácí recept. • Klasická "konzervárenská" úprava hovězího masa tentokrát v čerstvé domácí podobě. • Hovězí na divoko, varianta bez kořenové zeleniny. • Hovězí na divoko, chuť, která…
Vařené hovězí maso s remuládou a pečeným tuřínem. Inovace někdejší oblíbené „hotovky“
Vařené přední hovězí s remuládou a tuřínově hranolky, retro recept. • Že je maso vyvařené na polévku bez chuti? • Jednak to není tak hrozné, jednak je lze dochutit atraktivní remuládou.…
Tokáň z hovězího krku. Trochu netradičně – s paprikou a pečenými bramborami
Tokáň z hovězího krku, recept. • Není to guláš, není to perkelt - jen pochází ze stejného kraje. • Je to tokáň, masitý pokrm, který k nám přišel z Maďarska. • Vyzkoušíte…
Smetanová křenová omáčka pozvedne vařené přední hovězí do vyššího levelu
Křenová omáčka, recept. • Aby "všednodenní" pokrm povýšil na nedělní stůl. • Jak se vaří dobrá křenová omáčka. • Proč se křenová omáčka připravuje k méně kvalitnímu hovězímu masu? • Základ výtečné křenové…
Protýkané hovězí žebro a protýkaný hovězí krk. I přední hovězí bude delikatesou
Přední hovězí protýkané, recepty a tipy. • Aby přední hovězí nebylo jako podrážka k pohorkám. • Protýkané hovězí žebro pomalu tažené. • Kouzlo pomalé úpravy. • Při jednom vaření dvě odlišná jídla. • Protýkaný hovězí…
Guláš z hovězího krku, hovězí krk konfitovaný i gulášová polévka od babičky
Hovězí krk, recepty. • Nebojíme se hovězího masa a nakupujme ho v řeznictví. • Co uvařit z hovězího krku? • Nemáte čas na vaření? Vařte pomalu! • Recept na vynikající guláš z hovězího krku dušený v troubě.• Anebo máte…