Hlavní jídla

Protýkané hovězí žebro a protýkaný hovězí krk. I přední hovězí bude delikatesou

Přední hovězí protýkané, recepty a tipy.  • Aby přední hovězí nebylo jako podrážka k pohorkám. • Protýkané hovězí žebro pomalu tažené. • Kouzlo pomalé úpravy. • Při jednom vaření dvě odlišná jídla. • Protýkaný hovězí…
OTEVŘÍT

Hovězí líčka na víně. Proč se hovězí líčka „rýmují“ se jménem Zdeněk Pohlreich?

Hovězí líčka na víně, recept. • Kde má kráva líčka? • Hovězí líčka: Opravdu je "vynalezl" Mistr Pohlreich? • Proč hovězí líčka dřív nikdo neznal? • A proč byla líčka nějakou dobu velkou…
OTEVŘÍT

Guláš z hovězího krku, hovězí krk konfitovaný i gulášová polévka od babičky

Hovězí krk, recepty. • Nebojíme se hovězího masa a nakupujme ho v řeznictví. • Co uvařit z hovězího krku? • Nemáte čas na vaření? Vařte pomalu! • Recept na vynikající guláš z hovězího krku dušený v troubě.•  Anebo máte…
OTEVŘÍT
Exit mobile version