RECEPTY ZE ZAHRÁDKY A DVORA

Ruské, pražské a Henri vejce. Vejce Kasino a vaječný žabák. K tomu cibulová veka

Obložená vejce, receptury podle bývalých československých státních norem. Ruské vejce, pražské vejce, Henri vejce. Je mezi nimi rozdíl? • Není to jen různé pojmenování téhož? • Jak udělat ruské vejce doma,…
OTEVŘÍT
Domácí pomazánky, paštiky

Krůtí paštika s ořechy a drceným pepřem. Chutná krmě, ale i rafinovaná delikatesa

Krůtí paštika s vlašskými ořechy, recept. • Krůta má svou typickou chuť. I krůtí paštika je jiná. • Levná paštika z krůtího krku a z krůtích jater. •  Vlašské ořechy jako surovina a zároveň koření.…
OTEVŘÍT
RECEPTY ZE ZAHRÁDKY A DVORA

Jednoduchý salámový aspik. Pikantní chuťovka, pohoštění na party i po ni. Nebo na spravení chuti

Pikantní salámový aspik, recept. • Něco na spravení chuti? • Něco po bouřlivém večírku? • A nebo ostrá chuťovka při nekonečném pečení sladkého cukroví? • Což takhle salámový nářez v pikantním nakyslém aspiku?…
OTEVŘÍT