Topinambury, jedlé hlízy drobnokvětých slunečnic. Co s nimi kuchyni?
Topinambury v kuchyni, tipy, recepty. • Topinambury a židovské brambory znáte? • První název je oficiální, druhý lidový. • Název botanický zní slunečnice topinambur. • Topinambury jsou jedlé. Jak se…
Jak využít ředkvičkové listí aneb Ani kousek ředkvičky nepřijde nazmar
Jak zpracovat a využít ředkvičkové listy. • Nať z domácích ředkviček nemusí končit na kompostu nebo v bioodpadu. • Listy ředkviček jsou jedlé, tak proč je nezkonzumovat? • Syrové listy ředkviček do…
Vodnice u nás není nikdy dost. O to víc mě mrzí mé zahradnické neúspěchy
Zvykli jste si už na vodnici, teprve si zvykáte, anebo vodnici vůbec neznáte? • Jak vodnice chutná? • Proč se u nás vodnice hojně pěstovala, a pak přes padesát let…