Tip nejen velikonoční: Barevná, pikantní a obložená vejce
Pikantní barevná vařená vejce, tip, inspirace. • Znáte vegetariánské utopence? • Bezmasý utopenec je naložené vejce okořeněné stejně jako špekáček. • Chceme dát vařenému vejci nejen pikantní chuť, ale i…
Nakládaná červená řepa: Recepty, tipy, zkušenosti
Nakládaná červená řepa, recepty. • Zeleninová obloha, příloha k hotovým pokrmům, malé jídlo, domácí polotovar k přípravě polévek, salátů a specialit studené kuchyně. • K tomu všemu poslouží červená řepa naložená ve…
Saláty z bílých fazolí: švýcarský a křenový podle bývalé ČSN či s karí a s červenou řepou?
Bílá fazole v salátech, recepty a tipy. • Švýcarský salát s fazolemi a křenové fazole - to jsou "čistokrevné" saláty podle původních československých receptur pro studenou kuchyni. • Bez průkazu…
Kuře v kukuřičném županu se salátem z červené řepy a další tipy na maso v těstíčku
Recepty na maso smažené v těstíčku a na salát z červené řepy. • Řízky jinak - řízky v těstíčku. • Překvapení pro hosty: kuře v “župánku” z kukuřičné mouky. •…
Ruský boršč tak jak má být: silný vývar s masem, zeleninou a červenou řepou
Boršč s červenou řepou přesně jako v Rusku. • Co vařit v zimě? Třeba boršč. • Originální recept na boršč s masem. • Polévka z červené řepy. • Bez červené řepy není boršč. • Boršče nejde…