Srbské žebírko lepší než podle staré receptury. V čem nastala změna?
Vepřové srbské žebírko, receptura ČSN + současný recept. Kotleta, žebírko a pečeně, kde je rozdíl? • Žebírko nejsou žebra. • Jak se připravovalo srbské žebírko, když retro časy byly "nyní?"…
Jak si pochutnat na vodnici. Potěší i příznivce dělené stravy a keto diety. Recepty, tipy
Vodnice, tipy a recepty. • Jak si na vodnici nejlépe pochutnat. • Co z vodnice uvařit? Třeba vepřové řízky s cibulí a vodnicí. Recept potěší i ty, kteří dodržují zásady…
Z krkovice nebo pečeně nejlepší vepřové na kmínu. Jak na to, aby vepřové na kmínu nebylo mdlé, šedé, nudné a fádní
Vepřové na kmínu, recept. • Jak postupovat, aby nevznikl pokrm šedý, nudný. • Finta nespočívá v přidaném koření, ale v technologii. • Co kdysi věděla každá „hausfrau“? • Vepřová krkovice i pečeně. Nejlepší recepty. • Vepřové na…
Co na sváteční stůl? Plněnou vepřovou kýtu nebo plněné pečené vepřové kotlety
Plněná vepřová kýta a plněné kotlety, recepty. • Proč maso plníme? • Výhody plněného masa. • Jak vytvořit „kapsu“ a neproříznout maso. • Čím kapsy v mase naplnit aneb Obejdeme se bez šunky…