Paprikové speciály: Zavařování feferonek i nakládané kozí rohy. Když to máme rádi ostré. Pálivé omáčky a pasty z feferonek
Konzervace feferonek čili chilli papriček, recepty a tipy. • Zavařujete feferonky a kozí rohy? A proč ne? • Doma sterilované feferonky jsou skvělé a hodí se na chlebíčky i utopence. • A co…
Alma paprika: Nakládaná papriková „jablíčka“ se zelím, mrkví či feferonkami
Nakládaná alma paprika plněná zelím, mrkví a feferonkou, recept, tipy. • Plněné papriky po maďarsku. • Co je alma paprika? • Jak paprika alma chutná? • Co si s paprikami alma počít? • Naplnit…
Pikantní paprikový protlak a jiné finty, jak zpracovat papriky nižší jakosti
Co s méně jakostními paprikami? Zavařit, rozvařit, zmrazit! • Čalamáda se zelím, paprikou a cibulí? • Nebo raději s cuketou? • Horší sorta paprik nesmí znamenat zkažená. • Výhody „dvojkové“ papriky. • Poctivý…