Domácí pomazánky, paštiky

Domácí vepřové sádlo aneb Když slečna umí vyškvařit sádlo, může se vdávat

Škvaření vepřového sádla, tipy, triky, zkušenosti. • Jak správně vyškvařit sádlo a jak vznikají š;• Proč se domácí vepři vyznačovali těžkou obezitou. • Rok staré sádlo v ložnici. • Jak se škvařilo sádlo…
OTEVŘÍT
Moučníky, dezerty

Pagáče, pagáčky, pagáčiky. To nejlepší z tradičních specialit. Stojí za vyzkoušení

Pagáče, recept. • Co jsou pagáče? • Kde se vzalo slovo pagáč.• Znáte technologii přípravy pagáčů? • Jak se dělají pagáčky. • Který recept vyzkoušíte? Nejlepší jsou pagáče se škvarky a bramborami podle fotoreceptu?…
OTEVŘÍT
Moučníky, dezerty

Masopust nebo Velikonoce? Boží milosti se hodí na všechny starodávné svátky

Boží milosti, vyzkoušené recepty, tradice • Boží milosti našich babiček? Symbol hojnosti. • Boží milosti jsou smažené, lehce nafouklé drobné křehké peč;• Kontrolní test: "V minulosti se boží milosti připravovaly na Vánoce,  v masopustě,…
OTEVŘÍT