Vařené hovězí maso s remuládou a pečeným tuřínem. Inovace někdejší oblíbené „hotovky“
Vařené přední hovězí s remuládou a tuřínově hranolky, retro recept. • Že je maso vyvařené na polévku bez chuti? • Jednak to není tak hrozné, jednak je lze dochutit atraktivní remuládou.…
Smetanová křenová omáčka pozvedne vařené přední hovězí do vyššího levelu
Křenová omáčka, recept. • Aby "všednodenní" pokrm povýšil na nedělní stůl. • Jak se vaří dobrá křenová omáčka. • Proč se křenová omáčka připravuje k méně kvalitnímu hovězímu masu? • Základ výtečné křenové…
Guláš z hovězího krku, hovězí krk konfitovaný i gulášová polévka od babičky
Hovězí krk, recepty. • Nebojíme se hovězího masa a nakupujme ho v řeznictví. • Co uvařit z hovězího krku? • Nemáte čas na vaření? Vařte pomalu! • Recept na vynikající guláš z hovězího krku dušený v troubě.• Anebo máte…