Jedna kachna, čtyři různé obědy
Jedna kachna na čtyři obědy, tipy, triky. • Jak jednu kachnu upravit ke čtyřem obědům? • A pokaždé jinak? • Ekonomické využití kachny do posledního drobku. • Kachní prsa jako…
Kachna pečená na divoko s dušenou rýží. Oběd pro svátek dobrého jídla
Kachna pečená na divoko, recept. • Naprosto měkká kachní pečínka se zlatohnědou vykřupanou kůží. • Vyvážená a tradiční chuť klasické směsi divokého koření dokonale ladící s tmavým kachním masem. •…
Kterak se vaří kaldoun, drůbková polévka, v naší rodině. A jak se kaldoun dělá u vás?
Kaldoun, recept na drůbkovou polévku. • Co je kaldoun? • Kaldoun je polévka z drůbků. • Jaká polévka na sváteční stůl? Tradice káže – kaldoun. • Jak uvařit správný kaldoun? •…
Kachní roláda? Základem je umět vykostit kachnu. Pak už jde všechno jako po drátku
Roláda z vykostěné kachny, postup a recept. • Českým kuchyním dominuje pečená kachna - kachní roláda je změna. • Jak vykostit kachnu. • Proč kachnu vykosťovat. • Z jedné kachny čtyři stejně hodnotné porce.…
Bio kačer, nebo zmrazená kachna? Sváteční kachna pečená na kmínu, se zelím a knedlíkem
Pomalu pečená kachna - jak se peče kachna mražená? • A jak se dělá pečínka z „bio“ kačera? • Nejoblíbenější způsob pečení kachny v troubě • Jak péct kachnu, aby se…