Retro: Kuře na soli aneb Jak kuchařky přicházejí o iluze
Retro: Kuře na soli. • Znáte legendu 70. a počátku 80. let minulého století? • Znáte údajně nejlepší kuře na světě? • Lepší než kuře grilované? • Stačí jen kilo soli a svět…
Levný oběd: Kapustové závitky s kuřecím masem a s tarhoňou. Vaříme bez plýtvání
Kapustové závitky s kuřecím masem, recept, návod, tip. • Joza Břízová by měla radost. • Vaříme chutně, zdravě a hospodárně. • Jak efektivně rozbourat kuře. • Ani drobek kuřete nepřijde nazmar.…
Zapečené velké bílé máslové fazole s kuřetem kontra zapečené barevné fazole s vepřovým. Které úpravě dáte přednost?
Zapečené fazole velké bílé, a fazole barevné, recepty. • Zapečené fazole? Každý druh fazolí bude chutnat jinak. • Zapečené velké bílé máslové s kuřecí pečínkou. • Nebo jindy zase zapečené…
Kyjevský kotlet a kyjevský závitek. Podobná jídla, anebo jen stejné pojmenování?
Kyjevský závitek a kyjevský kotlet, přesné recepty. • Co je kyjevský závitek? • Jak chutná a jak se připravuje? • A co je kyjevský kotlet? • Z jakého masa se…
Kuřecí kousky v kukuřičných lupíncích, k tomu brambory s tvarohem a pečená mrkev
Stehenní kuřecí řízky v kukuřičných lupíncích, pečená mrkev a brambory s tvarohovým dipem, recept. • Kuřecí řízky stále na špici oblíbenosti. Připravíme je trochu jinak. • Kuřecí maso v těstíčku.…
Rychlý oběd: Kuřecí soté se zeleninou. S čerstvou mátou pomerančovou i bez ní
Co rychlého uvařit k obědu? Kuřecí soté se zeleninou, tip a recept. • O soužití s mátou pomerančovou. • Kuchyňské využití máty pomerančové. Když se máta nechová a nevoní podle…