Dýně plněná rýží a masem. Špíz s dýní a s masem. Vaříme ekonomicky
Levné vaření s využitím dýní, recepty. • Surovin tak jednomu na oběd, ale ke stolu jsou dva nebo tři? • Jak využít malých dýní, když skončí jejich okrasná funkce? •…
Levný oběd: Kapustové závitky s kuřecím masem a s tarhoňou. Vaříme bez plýtvání
Kapustové závitky s kuřecím masem, recept, návod, tip. • Joza Břízová by měla radost. • Vaříme chutně, zdravě a hospodárně. • Jak efektivně rozbourat kuře. • Ani drobek kuřete nepřijde nazmar.…
Grenadýrský pochod a uhlířina. Pokrmy levné, syté, bezmasé, postní. A chutné
Grenadýrský pochod a uhlířina, recepty. • Pro někoho vzpomínka na dávné jídlo, pro jiného velká neznámá. • Grenadýrský marš je vojenské jídlo známé i ve světě. • Uhlířina je skoro…
Kuřecí srdíčka na divoko: Porce dobrého jídla za méně než 20 korun
Kuřecí srdíčka na divoko, recept. • Oběd za dvacku? • Kuřecí srdíčka s dušenou rýží vyjdou ještě levněji. • Kuřecí srdce - pochoutka i úsporné řešení oběda pro celou domácnost. • Kuřecí srdce…
Chutnají po kečupu, ale kečup v nich není. Letní omáčky z čerstvých rajčat a paprik
Recepty na letní omáčky z rajčat a paprik. • Kečup je v létě „vyloučen ze hry“. • Na špagety: rajčatová na způsob boloňské omáčky. • K rýži: pikantní omáčka s rajčaty, jablky a mátou.…
Hrách a kroupy: Vaříme domácí superpotraviny. Ze šouletu polévka i karbanátky
Recepty na jídla z hrachu a ječných krup. • Hrách a kroupy – sehraná dvojice. • Jíme zdravě, jíme hrách a ječné kroupy. • Celozrnná strava? Pak nesmějí chybět kroupy. • Šoulet,…