Spätzle, spaetzle, špecle. Přivítejme národní pokrm sousedů
Spätzle, spaetzle, špecle, recepty, triky. • Svět nás učí. • Tak proč se nepoučit v německé gastronomii? • Špecle jsou německá národní specialita. • Samostatné jídlo i univerzální příloha. •…
Yorkshirský pudink. Na talíři letem světem
Yorkshirský pudink, autentické recepty. • Dáte si v Anglii yorkshirský pudink s jahodami a se šlehačkou? Nedáte. • Yorkshirský pudink ovšem můžete dostat k pěknému kousku rostbífu, anebo k anglickému…
Smažené těstoviny s rýží. „Eklektická“ příloha-pokrm na českém talíři
Smažené těstoviny s rýží, domácí tip na přílohu i samostatný pokrm. • Zase rýže? • Zase těstoviny? • A co rýže s těstovinami? • V krátkém čase a s minimem surovin…