Romská kuchyně: Marikle, universální pšeničné placky
Marikle, pšeničné placky z romské kuchyně, sdílené recepty. • Marikle, placky z bílé mouky. • Marikle k snídani, marikle k obědu či marikle k večeři. • Jak se dělají marikle.…
Co přinést na grilovací party? Vlastní pečivo, které se hodí k masu. Inspirace ve Francii nebo Itálii: bageta, ciabatta a focaccia
Domácí pečivo vhodné na grilovací party, recepty, ;• "Chleby-nechleby" vhodné ke grilovanému masu. • Není veka jako veka. • Proč se trápit italským názvoslovím? • Aby se kynuté pečivo pokaždé povedlo. • Pečeme na ;• …
Ruské, pražské a Henri vejce. Vejce Kasino a vaječný žabák. K tomu cibulová veka
Obložená vejce, receptury podle bývalých československých státních norem. Ruské vejce, pražské vejce, Henri vejce. Je mezi nimi rozdíl? • Není to jen různé pojmenování téhož? • Jak udělat ruské vejce doma,…