Dušené kopřivy na cibulce s bramborovou roládou a kopřivové polévky silné „jako hrom“
Špenát z kopřiv. Kopřivy dušené na cibulce a kopřivové polévky - recepty. • Proč v Česku říkáme, že jíme špenát, když máme na talíři kopřivy? • Jak se připravují dušené kopřivy?…
Bramboráky jako od babičky? Ze syrových brambor. Bramborák s kopřivami, na plech i krkonošské sejkory
Bramboráky jako od babičky nejsou bramborové placky z vařených brambor. • Bramborákové tipy. • Je bramborák ryze český fenomén? • Jak na klasický bramborák? • Dá se dělat bramborák z nových…
Nádivky, které překročily svůj stín: Velikonoční, ořechová, rychlá s uzeninou
Velikonoční nádivka s uzeným masem? Nejlepší nádivky ke kuřeti nejen na Velikonoce. • Sváteční černá nádivka: Víte, z čeho se dělá? • Chlebová nádivka – dvě mouchy jednou ranou. • Velikonoční hlavička…