Hrachová kaše: S uzeným masem, opečenou klobásou nebo volským okem?
Hrachová kaše, recepty a tipy. • Za pár korun koupit základní surovinu na čtyři porce nutričně hodnotného teplého jídla? • Surovinu všeobecně dostupnou, zdravou a chutnou? • Za pár korun…
Jak vařit čočku, téma tisíce let živé. Recepty na čočku jinak než jen na kyselo
Dušená čočka, recepty. • Jak vařit a uvařit čočku. • Čočka vařená nebo dušená? • Změna čočce sluší. • Čočka na kyselo? A proč ne také na zeleno, na červeno…
Cizrna: Výborné recepty. Cizrnová polévka, cizrnová pomazánka, karbanátky a další pokrmy z cizrny
Cizrna: výborné recepty a tipy na využití v české kuchyni. Cizrna alias římský hrách. • Cizrna mýtů zbavená. • Jak cizrnu vařit a cizrna v receptech. Česká jídla z cizrny: cizrnová…
Všechno, co je třeba vědět o fazolích. Praktické tipy, rady a zkušenosti
Praktické rady pro vaření fazolí. • Kolik suchých fazolí je třeba na jednu porci? • Proč odborníci doporučují jíst fazole? • Brouk v hlavě a brouk ve fazolích. • Jak to…