Srbské žebírko lepší než podle staré receptury. V čem nastala změna?
Vepřové srbské žebírko, receptura ČSN + současný recept. Kotleta, žebírko a pečeně, kde je rozdíl? • Žebírko nejsou žebra. • Jak se připravovalo srbské žebírko, když retro časy byly "nyní?"…
Plumlovský řízek se dočkal padesátin
Plumlovský řízek, regionální hospodská specialita, recept. • Kdo ví, co je plumlovák? • Jak se do menu restaurací zapsal Páclův plumlovský řízek. • Padesáté výročí regionální speciality. Je to důvod…
Vepřové závitky plněné krůtími játry a zalité játrovou omáčkou. Dobrou sváteční chuť
Vepřové závitky s játry a játrovou omáčkou, recept. • Co k nedělnímu nebo polo svátečnímu obědu? • Třeba plátky vepřové pečeně plněné játry s pikantní játrovou omáčkou. • Kapary v teplé omáčce?…