Růžové víno. Když přebývají růžové okvětní lístky…
Růžové víno dělám spíš pro legraci. Obvykle mu ani nenecháme čas ukončit kvašení, protože je "dáme do placu" při nějaké zahradní akci. Prezentujeme je jako "růžový sekt" a každý rád ochutná. Je…
Dezerty z okvětních plátků růží. Snadno dosažitelný luxus v misce. Pudink i sladkokyselé a vinné růžové želé
Růžové dezerty, zkušenosti, recepty. • Neobvyklé pohoštění pro klidná setkání. • Růže na talíři: není to barbarství či dekance? • Dezerty z růží - dobrého pomálu. • Dají se růže jíst? • Jíme růže…
Sirup z okvětních plátků růží. Může být vznešenější „šťáva“ do vody?
Sirup z růžových plátků, recept, zkušenosti. • Jak chutná růžový sirup? • K čemu je růžový sirup dobrý? • Názory na kuchyňské zpracování růže. Na všech je něco. • Poznají se druhy růží po chuti?…
Kreativní pudinky šité na míru. Bez lepku, barviv, chemických aromat a příchutí
Pudinky z bramborové moučky, recepty. • Co je bramborová moučka. • Proč vařit pudinky z bramborového škrobu. • Kdy vařit z vody a kdy dělat pudink z mléka. • Že to má vzhled amarounů?…