Výstup ladění reklam (Ad debug output)

Reklama je zobrazena na stránce

Aktuální příspěvek: Katův šleh, "čína", nepečené řezy z BeBe sušenek, langoše, Samotínský vánek... Tak chutnal rok 1989, ID: 14980

Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 2 (23640)

Podmínky pro zobrazení
Archiv: Rubriky
Reklamawp_the_query
110,56,48,368,27,615,2,26,3,538,1364,755,9190term_id: 27
is_archive: 1
Taxonomie
Reklamawp_the_query
Array ( [connector] => or [type] => taxonomy [value] => Array ( [0] => post_tag ) )Array ( [post] => Array ( [id] => 14980 [author] => 2 [post_type] => post ) [wp_the_query] => Array ( [term_id] => 27 [taxonomy] => category [is_main_query] => 1 [is_rest_api] => [page] => 1 [numpages] => 1 [is_archive] => 1 [is_search] => [is_home] => [is_404] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_front_page] => [is_feed] => ) )


Najděte řešení v manuálu
MOUDRÉ RADY MAKOVICE

Katův šleh, „čína“, nepečené řezy z BeBe sušenek, langoše, Samotínský vánek… Tak chutnal rok 1989

Co se jedlo v listopadu 1989, recepty. • Kdy Československo zažívalo na vlastní kůži první "katovy šlehy"? • Co byly "nekonečné řezy" z BeBe sušenek? • Víte, že langoše přišly…
OTEVŘÍT
Výstup ladění reklam (Ad debug output)

Reklama je zobrazena na stránce

Aktuální příspěvek: Tipy: Salátový minibar a tucet receptů na zeleninové saláty. Zálivky, dresingy, ID: 13875

Reklama: Rubrika (13853)
Placement: AdSense In-feed 3 (23641)

Podmínky pro zobrazení
Archiv: Rubriky
Reklamawp_the_query
110,56,48,368,27,615,2,26,3,538,1364,755,9190term_id: 27
is_archive: 1
Taxonomie
Reklamawp_the_query
Array ( [connector] => or [type] => taxonomy [value] => Array ( [0] => post_tag ) )Array ( [post] => Array ( [id] => 13875 [author] => 2 [post_type] => post ) [wp_the_query] => Array ( [term_id] => 27 [taxonomy] => category [is_main_query] => 1 [is_rest_api] => [page] => 1 [numpages] => 1 [is_archive] => 1 [is_search] => [is_home] => [is_404] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_front_page] => [is_feed] => ) )


Najděte řešení v manuálu
MOUDRÉ RADY MAKOVICE

Jídla z bílého hlávkového zelí 10x jinak. Zelná polévka, dušené zelí, zelné placky a další recepty

Hlávkové zelí: tipy, triky, recepty. • Když není maso, uvaříme ze zelí. • Znáte smažené zelné řízky? •  Nebo zelné karbanátky? • Dobrý je také zelný nákyp. • Co jedli Broučkové, když se v zimě náhodou…
OTEVŘÍT
MOUDRÉ RADY MAKOVICE

Nadúroda švestek: Tipy jak účelně zpracovat švestky: kompoty, ve vlastní šťávě, džus i švestkové omáčky

Jak zpracovat přebytek švestek - tipy, triky, recepty. • Také máte rádi kompoty? Švestkový i míchaný kompot se švestkami chutnají skvěle. • Zavařovat švestky bez cukru? Už naše prababičky to dělaly,…
OTEVŘÍT
MOUDRÉ RADY MAKOVICE

Sušené ovocné pasty: Ovocné pastilky, bonbony, pokroutky z přebytků úrody

Ovocné bonbony, mlsy a placky, recepty, tipy. • Nezvladatelný přebytek ovoce? • Řešením jsou pochoutky z kondenzovaného ovocného rozvaru. • Ovocné placky. • Ovocné pastilky. • Ovocné "kůže". • Netradiční mlsání. • "Energie sbalená na cesty".…
OTEVŘÍT
MOUDRÉ RADY MAKOVICE

Co přinést na grilovací party? Vlastní pečivo, které se hodí k masu. Inspirace ve Francii nebo Itálii: bageta, ciabatta a focaccia

Domácí pečivo vhodné na grilovací party, recepty, ;• "Chleby-nechleby" vhodné ke grilovanému masu. • Není veka jako veka. • Proč se trápit italským názvoslovím? • Aby se kynuté pečivo pokaždé povedlo. • Pečeme na ;• …
OTEVŘÍT
MOUDRÉ RADY MAKOVICE

Co dát do polévky? Malý lexikon polévkových zavářek a vložek do polévky

Polévkové zavářky a vložky, recepty a tipy. • Knedlíčky bramborové, játrové knedlíčky, knedlíčky kvasnicové, knedlíčky špenátové, knedlíčky žemlové, mraky, noky do polévky krupicové, noky morkové, noky mozečkové, noky šunkové, kapání do polévky.…
OTEVŘÍT