Hlavní jídla

Co to je, když se řekne rizoleta. Špenátové rizolety z žitné mouky a odlehčená verze květákových rizolet

Květákové rizolety a rizolety se špenátem - recepty. • Rizolety – “vyšší dívčí” domácího vaření. • Rizolety vyžadují společnost. • Nudíte se? Udělejte svým blízkým rizoletky. • Jak vznikla z…
OTEVŘÍT
Hlavní jídla

Gratinujeme: Stehenní kuřecí řízek s bazalkou nebo recept na kuřecí plátek v paprikové krustě

Když řízky z kuřete, tak stehenní kuřecí řízky. Recepty a tipy. • Gratinované kuřecí řízky, recept. • Tip na vynikající sváteční jídlo. • Minimum ingrediencí dá maximální chuť.  • Máte chuť…
OTEVŘÍT
Hlavní jídla

Bramboráky jako od babičky? Ze syrových brambor. Bramborák s kopřivami, na plech i krkonošské sejkory

Bramboráky jako od babičky nejsou bramborové placky z vařených brambor. • Bramborákové tipy. • Je bramborák ryze český fenomén? • Jak na klasický bramborák? • Dá se dělat bramborák z nových…
OTEVŘÍT
Hlavní jídla

Maminčiny recepty. 9x kuřecí stehna jinak: kuře pečené á la bažant, na rozmarýnu, česneku s paprikou i tymiánu

Pečená kuřecí stehna – devět různých receptů. • Koření na kuře – jde to i bez chemie. Ukážu jak na to. • Vyberte si: pečené kuře trochu jinak? Pověstné kuře…
OTEVŘÍT